OM ÖZCAN

Özcan Ajrulovski (f.1987) er opvokset i Københavns Nordvest Kvarter og har en bachelor indenfor digital koncept udvikling. Han har skrevet 30+ klummer og debatindlæg til landets store aviser, og har blandt andet været fast klummeskribent hos Metroxpress og CPH Post. Han har før haft digte med i flere antologier og har digte udstillet hos immigrant museet, "Jeg vågner op som fremmed" er hans debutudgivelse.

Interessen for ord startede da han lyttede meget til hiphop i teenageårene. Det var rappere som Tupac og Nas, hvis ordspil og samfundsrelevante tekster inspireret Özcan til at skrive sine egne tekster. Efter nogle års forsøg med raptekster, gik det hurtigt op for ham, at han foretrak at skrive poesi fremfor rap og forsatte derfor med dette. Sideløbende med poesien, skrev han debatindlæg, fordi han følte at debatten havde travlt med at tale om indvandrer og efterkommere, men der manglede stemmer i debatten, fra netop indvandrer og efterkommere. Han skrev ofte debatindlæg som bidrog med et vinkel i debatten, der ofte ikke var repræsenteret.

Efter mange års debatter og debatindlæg, følte Özcan at han ville samle de mest relevante vinkler og fortællinger, som ofte mangler i debatten og skrive dem som digte. Resultatet af dette projekt er digtsamlingen "Jeg vågner op som fremmed".

 

FØLG ÖZCAN PÅ 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now