top of page

Özcan Ajrulovski

Digter, forfatter og skribent

IMG_6471_edited.png
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyhed 

Superhelt (2022)

FRA FADERLØS TIL FADERSKAB

SUPERHELT er en poetisk fortælling om at blive far til en søn, når man aldrig har været søn for en far. Digtene er kronologiske og starter med forfatterens egne oplevelser som skilmissebarn og slutter med digte til hans søn.


Titlen SUPERHELT er en reference til at forfatteren ønsker at være den superhelt for hans søn, som hans mor var for ham.

Skærmbillede 2022-03-19 kl. 23.12_edited.jpg

Køb nu

Bogen viser et andet billede af de gængse forældreroller, skrevet med tyngden af fortiden og forhåbningen om en lykkeligere far-søn relation.
'Superhelt' får mine varmeste anbefalinger.

Snehvideogdesyvbøger

Anmeldelser

Den er barsk, ærlig og tankevækkende - meget letlæst. “Superhelt” er til dig, der mangler en fin samling af digte ,der viser hvor meget omsorg og omsorgssvigt betyder for et menneske, samt blive bekræftet i, at kvinder er ret så badass.

Bogbanden

"Ajrulovski har så mange fine og rørende betragtninger omkring betydningen af moderskab og faderskab - her især fraværet af faderskab."

Hyggegeek_Litteratur

Om Özcan Ajrulovski

Özcan Ajrulovski (f. 1987) debuterede i 2017 med den anmelderroste digtsamling Jeg vågner op som fremmed, der er blevet fast pensum på flere folkeskoler og gymnasier. Han har været med til at skrive sangen Ramadan i København, som i 2020 blev optaget i højskolesangbogens 19. udgave. Özcan er uddannet multimediedesigner og har en PBA i Digital konceptudvikling.

bottom of page